logo
Bevásárló kosár

MEDENCE ÉS KERTI TÓ WEBÁRUHÁZ

A víz felengedés módszerei

Manuális, félautomata vagy automatikus víz felengedés?

Azon gondolkodik, hogyan fogja feltölteni a vizet az új medencébe? Manapság már nem szükséges a medencéhez tömlőt húzni, és arra figyelni hogy a vizet időben megállítsa a medence vízkiömlését gátolva.


A vízfeltöltés 3 kategóriába sorolható:

1. Manuális – a manuális vízfeltöltés akár a már említett tömlő segítségével, akár fölözőn keresztül lehetséges.  A fölözőn keresztül történő feltöltés úgy van megoldva, hogy a vízvezeték a fölöző testéhez van csatlakoztatva, és a földben elhelyezett aknában található a víz ki/be kapcsoló szelep. Ez a megoldás nem költséges, és abban az esetben tanácsos, ha ideje van a vízszint ellenőrzésére. 

2. Félautomata - ez a feltöltés ugyanazon az elven működik, mint a tolaett tartály feltöltése. Itt egy kis tartályról van szó, amely a medence mellett helyezkedik el, és át van kötve a medence vizével. Ennek alapján a tartályban lévő vízszint a medence vízszintjét másolja és az úszó segítségével a vízfeltöltés ki/be kapcsolódik. Ez a termék ITT található. 

3. Automata - ez a készülék csak a feszített víztükrű medencékhez használható, mivel a tárolótartály belsejébe van szerelve. A tárolótartályban 7 érzékelő található, amelyek a minimális és maximális vízszintet figyelik, és ennek megfelelően a szükséges vízszintet egy vezérlő szabályozza.  Az e-shopunkban ITT található. Amennyiben nincs feszített víztükrű medencéje, de viszont szeretné hogy a vízfeltöltés automatikusan működjön, javasoljuk az Oase ProfiClear Guard használatát. Ezt a rendszert elsősorban tavakhoz vagy biomedencékhez tervezték, de ennek ellenére jó tapasztalataink vannak a medencékben való használat során is.Termék ajánlatunk
1.
21 540,00 HUF
Elérhetőség: Raktáron

2.
91 140,00 HUF
Elérhetőség: 5 napon belül

3.
140 650,00 HUF
Elérhetőség: 5 napon belül


Medence tanácsok, témakörök:

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom